Over Jr&Sr The Hague

Jr&Sr The Hague

Welkom bij Jr&Sr The Hague! Het adres voor herenmode in Den Haag waar service vanzelfsprekend is.

Na 15 jaar fulltime in een familiebedrijf (bruidsmode) te hebben gewerkt en 3 jaar bij grotere retailers op de loonlijst te hebben gestaan, was het tijd om mijn jongensdroom te verwezenlijken. Namelijk op mijn eigen benen staan en te ondernemen. In 2018 is mijn jongensdroom begonnen en ben ik trotse eigenaar van Jr&Sr The Hague. Mijn naam is Web Elmas 😉 39 jaar, getrouwd met een schat en samen zijn wij trotse ouders van 3 prachtige kinderen. 

Ik garandeer jou dat Jr&Sr The Hague altijd voor kwaliteit en service staat.

Wij hebben een ruime collectie kostuums o.a. trouwpakken, zakelijke pakken, maatpakken en smokings. Vanaf maat 40 t/m 64, 23 t/m 34.

Ook zijn wij officiële dealer van Marc O'Polo en JOOP! Mooie smart casual colberts, shirts, pantalons, jeans, knitwear, chino's, schoenen en accessoires.

Bij Jr&Sr bent op het juiste adres voor mooie herenmode. Naast herenmode hebben wij ook mooie kinderpakken en colberts vanaf maat 92 tot en met maat 188.

Onze winkel is 6 dagen per week open, onze online shop 24/7. Wilt u liever private shoppen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Een drankje staat in ieder geval altijd klaar!

Hartelijke groet,

Web Elmas

Jr&Sr The Hague
Plaats 9
2513AD Den Haag
T. +31(0)70 369 5325

E. Elmas@juniorsr.com

Close (esc)

Tijdelijke Openingsactie!

Design je eigen Maatshirt voor maar €69,95.

Claim je maatshirt

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now