Shipping policy

Verzendbeleid

Meest recente datum van wijziging: Juni 2020

Het verzendbeleid geeft u alle informatie over hoe Jr&Sr, gevestigd in Den Haag, Nederland de producten verzend die u heeft gekocht op www.jrsr.nl (‘Website’).

Doorlooptijden voor zendingen
Alle bestellingen worden binnen 1 tot 2 werkdagen verwerkt. Bestellingen worden niet verzonden en/of geleverd op bepaalde officiële feestdagen. 

Let op: onze normale levertijden kunnen worden beïnvloed door de wereldwijde uitbraak van COVID-19. Wij waarderen je begrip gedurende deze tijd en zullen je op de hoogte houden zodra je bestelling is ingepland om te worden verzonden. Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice met eventuele vragen - ze staan klaar om u te helpen.

Vanwege het Coronavirus COVID-19 is het alleen mogelijk om te kiezen voor standaard levering. Click & Collect en PostNL pick-up point bestellingen kunnen momenteel niet worden verzonden. 

Verzendkosten en levertijden
Jr&Sr biedt kosteloze standaardverzending binnen Nederland en België voor bestellingen met een minimum aankoopbedrag van € 29,95. Voor bestellingen met een aankoopbedrag van minder dan € 29,95 en/of bestellingen die buiten de E.U. moeten worden verzonden, geldt geen kosteloze standaardverzending.

Raadpleeg voor een gedetailleerd overzicht van de verzendkosten en levertijden per land de onderstaande tabel:

Regio

Levertijd & vervoerder

Kosten

Nederland*

1-2 werkdagen
PostNL

€ 4,95 
Gratis voor bestellingen boven  € 29,95

België

1-3 werkdagen
PostNL

€ 4,95 
Gratis voor bestellingen boven  € 50,-

Duitsland

1-3 werkdagen
PostNL

€ 7,95 
Gratis voor bestellingen boven  € 100,-

Spanje

1-5 werkdagen
PostNL

€ 9,95 
Gratis voor bestellingen boven  € 200,-

Frankrijk

1-4 werkdagen
PostNL

€ 9,95 
Gratis voor bestellingen boven  € 200,-

Overige EU-landen

2-4 werkdagen
PostNL

€ 9,95 
Gratis voor bestellingen boven  € 200,-

Verenigd Koninkrijk

3-5 werkdagen
PostNL

€ 35 
Gratis voor bestellingen boven  € 350,-

 

Belastingvrije bestellingen van buiten de Europese Unie
Als u een bestelling plaatst vanuit een niet-EU-land worden invoerrechten en -heffingen in rekening gebracht. De invoerrechten en -heffingen, die per niet-EU-land kunnen variëren, worden door de koeriersdienst in rekening gebracht. 

We sturen leveringen naar bijna elk land in de wereld, met enkele specifieke uitzonderingen ingeval bijzondere omstandigheden van toepassing zijn. Indien het land van uw zending niet in de lijst staat, neem dan contact met ons op en we zullen u persoonlijk informeren over de verzendkosten naar dat adres.

Jr&Sr zal zich in redelijkheid inspannen om de bestelling binnen de verwachte levertijden te leveren op het afleveradres. Als we te maken hebben met veel bestellingen of met andere onvoorziene omstandigheden, kunnen zendingen worden vertraagd. Houd rekening met extra dagen vervoer voor levering. Indien er een voorziene vertraging is in de verzending van uw bestelling, zullen we per e-mail of telefonisch contact met u opnemen.

Indien een verzending vertraging oploopt of niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zullen we u hiervan zo snel als in redelijkheid mogelijk is nadat de bestelling is geplaatst op de hoogte stellen. In dat geval kan u de overeenkomst kosteloos ontbinden.

Indien u niet thuis bent op het moment van bezorgen zal de bezorger het product proberen af te leveren bij de buren of de volgende dag nogmaals aanbieden. Lukt dit niet zal het pakket af te halen zijn bij een afhaalpunt. Hiervan krijgt u dan een melding in uw brievenbus.

Wij sturen geen leveringen naar postbussen of adressen van postkantoren van leger of vloot (APO- of FPO-adressen).

Verzendingsbevestigingen en track&trace
Zodra uw bestelling is verzonden, sturen we u een e-mail met verzendingsbevestiging en een traceernummer.

Douanerechten en invoerrechten
Jr&Sr is niet verantwoordelijk voor eventuele douanerechten en/of invoerheffingen op uw zending. Alle gedurende of na het vervoer van uw bestelling opgelegde vergoedingen zijn uw verantwoordelijkheid (zoals heffingen, belastingen, etc.).

Schade, onvoldoende zendingen, verliezen of onjuist geleverde producten.
We verzoeken u om onze klantenservice zo spoedig mogelijk (het liefst binnen 24 uur vanaf het moment waarop u de bestelling heeft ontvangen) per e-mail, telefoon of via de contactpagina van de Website informeren indien u:

  • uw bestelling in beschadigde of onvolledige toestand ontvangt;
  • producten ontvangt die u niet hebt besteld; of
  • uw bestelling niet hebt ontvangen.

In deze gevallen zullen we besluiten hoe we de situatie oplossen. U moet ons altijd op de hoogte stellen van de bovenstaande situatie(s) en onze instructies afwachten.

Wij zullen de kosten dragen voor een eventuele vervangende levering en zullen er vervolgens voor zorgen dat de juiste producten worden verstuurd, vooropgesteld dat u volledig hebt voldaan aan onze retourzendingsinstructies.

Als u een of meerdere producten voor eigen rekening terugstuurt, zonder eerst contact met ons op te nemen en onze instructies af te wachten, kunt u de door u gemaakte verzendkosten niet van Jr&Sr terugvorderen (en kan u Jr&Sr niet aansprakelijk stellen voor de retourzending die plaatsvond zonder onze voorafgaande instructies).

Om ervoor te zorgen dat u tevreden bent, bieden we zo snel mogelijk een geschikte oplossing. Indien de bestelling is kwijtgeraakt tijdens vervoer of als u beweert dat u de bestelling niet heeft ontvangen (ook al blijkt ontvangst uit de traceergegevens), zullen we een onderzoeksprocedure instellen bij de desbetreffende vervoerder. Doorgaans wachten we eerst de resultaten van de onderzoeksprocedure af en sturen we u een nieuw product toe of betalen we u de aankoopprijs terug indien wordt bevestigd dat de zending door de vervoerder is kwijtgeraakt. U gaat ermee akkoord uw volledige medewerking te verlenen aan onze vervoerder tijdens de uitvoering van het onderzoek.

Het risico van schade en/of verlies aan/van de zending berust bij Jr&Sr tot het moment van levering van de bestelling op het afleveradres, tenzij anders is overeengekomen. Indien er problemen zijn met de zending van een bestelling wegens een fout in het afleveradres die door de afnemer is gemaakt, kan Jr&Sr niet aansprakelijk worden gesteld voor het (gedeeltelijke) verlies van de zending.

Neem contact met ons op.
Als u vragen heeft over de verzending van uw bestelling, neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens. U kunt ons te allen tijde een e-mail sturen en kunt ons telefonisch bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur.

Jr&Sr The Hague
Plaats 9
2513AD Den Haag
+31 (0) 70 369 53 25
contact@juniorsr.com

 

 

Close (esc)

Tijdelijke Openingsactie!

Design je eigen Maatshirt voor maar €69,95.

Claim je maatshirt

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now